• Γεια σας και καλώς ήρθατε στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας  και Αποκατάστασης «Physionatsis»,

  Ζούμε σε ένα κόσμο όπου ως επί το πλείστον τα προβλήματα υγείας μας αντιμετωπίζονται φαρμακευτικά. Μας συνταγογραφούνε φάρμακα στην προσπάθεια αντιμετώπισης του πόνου ή της ασθένειας  μας, χωρίς ωστόσο πραγματικά να αποκαλύπτεται ο ακριβής ιστός που τα έχει προκαλέσει! Αυτό οδηγεί σε εξάρτηση και μία αίσθηση εγκατάλειψης της σωματικής και ψυχικής υγείας.

  Δεν χρειάζεται να υπομένετε άλλο την κεφαλαλγία, την οσφυαλγία, ισχιαλγία, αυχεναλγία, την τενοντιτίδα ώμου, αγκώνα, ισχίου, γονάτου, Αχίλλειου τένοντα  ή την βασανιστική άκανθα πτέρνας, είμαστε κοντά σας για να σας βοηθήσουμε. Είμαστε περήφανοι για τις σύγχρονες, καινοτόμες, αποτελεσματικές και οικονομικά προσιτές θεραπείες μας οι οποίες ως κύριο στόχο έχουν την επιτάχυνση του μηχανισμού της αυτοεπούλωσης του ίδιου του οργανισμού σας.

  Ευχόμαστε να βρείτε την βοήθεια που χρειάζεστε στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα στις υποκατηγορίες της ιστοσελίδας και να μας ρωτήσετε λεπτομέρειες για όποια παρεχόμενης υπηρεσία   (θεραπεία ) που προσφέρει το Κέντρο Φυσικοθεραπείας μας που πιθανών να σας ενδιαφέρει.

  Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης  «Physionatsis» παρέχει φυσιοθεραπευτικές συνεδρίες  και  υπηρεσίες Αποκατάστασης σε ασθενείς με παθήσεις του κινητικού συστήματος ( μυϊκού, νευρικού, ερειστικού, κυκλοφορικού) με σκοπό την μεγιστοποίηση της Αποθεραπείας – Αποκατάστασης τους.

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του προγράμματος αποκατάστασης που μπορεί ο ασθενής να λάβει στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας  και  Αποκατάστασης «Physionatsis» είναι ιατρικές φυσικοθεραπευτικες  πράξεις, όπως συνεδρία με ωστικά κύματα (κρουστικό υπέρηχο) και λοιπές υπηρεσίες Αποκατάστασης όπως συνεδρία με High Intensity Laser 12W ,συνεδρία φυσικοθεραπείας, συνεδρία κινησιοθεραπείας, συνεδρία θεραπευτικής άσκησης, συνεδρία υδροθεραπείας.

  Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης «Physionatsis»  αποτελεί ένα ολοκληρωμένο παροχο υπηρεσιών φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης. Ιδρύθηκε το 2006 στην  Καλαμπάκα  , ως ατομική επιχείρηση από τους  Φυσικοθεραπευτες  Ιωάννη Ναστή και Γκότση Αλεξάνδρα , πτυχιούχους  Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης , φέρνοντας για πρώτη φορά στην πόλη της Καλαμπάκας  και  ευρύτερα στον χώρο της Θεσσαλίας  την ολοκληρωμένη μορφή Φυσικοθεραπευτικού Κέντρου με πληρότητα σε  υπερσύγχρονο εξοπλισμό, διαμόρφωση κατάλληλων  εξατομικευμένων  θεραπευτικών χώρων και υψηλά επίπεδα οργάνωσης. Με στόχο την βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών και την παροχή ακόμα περισσότερων  θεραπείων στους ασθενείς του.